از پذیرش و تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور تعریف های بسیاری شنیده بودم اما امکان شرایط تحصیل و اقامت رایگان از دانشگاههای معتبر، نحوه گرفتن اپلای و بورسیه، ارتباط با اساتید دانشگاه و مکاتبات، نحوه تهیه ویزا و سایر موارد لازم برای خروج از کشور سوالهایی بود که در تمام مدت فکر من را به خود مشغول کرده بود.
واقعاً چگونه میشود با کمک یک راهنمای درست شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه ها را فراهم نموده و سپس اجرا کرد؟ آیا شما نیز با چنین سوالاتی مواجه شده و در نتیجه به پاسخ درست دست نیافته اید؟ این مقاله را دنبال کنید.
کافی است در وبسایت ثبت نام و سفارش تایپ یا ترجمه یا چاپ کتاب ثبت نمایید
صدور فاکتور رایگان است
اولین اقدام برای اخذ پذیرش از دانشگاه پرسیدن یک سری سوالات مهم از خود می باشد.
به چه دلیلی قصد رفتن به دانشگاه های خارج را دارید؟ آیا صرفاً برای تفریح و سرگرمی می خواهید اپلای بگیرید یا جنبه خاص اقتصادی آموزشی را در نظر دارید؟
پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور چقدر هزینه دارد؟
گرفتن پذیرش در دانشگاه ها از نظر زمان و هزینه پرداختی متفاوت است. نمیتوان به طور مشخص زمان پذیرش در دانشگاه مقصد را تخمین زد. کمک گرفتن از تجربه دانشجویانی که قبل از شما وارد دانشگاه مورد نظر شده اند و تجربه اساتید و بسیاری از سایت های معتبر علمی می توانند راهنمای مناسبی برای پذیرش راحت و آسان از دانشگاهها باشند.
فرآیند اخذ پذیرش از دانشگاه ها نیز یک پروسه زمانبر است که حداقل چندین ماه به طول می انجامد. شما باید تمام مراحل را از ابتدا تا انتها در یک دفتر به صورت مرحله به مرحله نوشته و برای هر مرحله برنامهریزی داشته باشید. به طور مثال، در مرحله انتخاب دانشگاه باید ابتدا با جستجو در اینترنت دانشگاه هایی که در رشته مورد نظر شما، مهارت، تجربه و شهرت تحصیلی دارند را انتخاب نمایید. مثلا از سایت factuly reaserch areas می توانید استفاده نکنید. همچنین در هر دانشگاهی یک سری شرایط را برای خود تعریف نموده است شما باید حتما آن حداقل ها را داشته باشید و سپس دانشگاه هایی را که مد نظر خودتان بود از نظر تمام امکانات آموزشی، رفاهی، تحصیلی و اساتید معتبر در دفتری به صورت جدول دسته بندی کنید تا بتوانید آن را با شرایط فعلی خود و میزان رزومه و میزان شرایط مالی سنجیده و سپس برای پذیرش در آن دانشگاه تطبیق دهید.
کافی است در وبسایت ثبت نام و سفارش خود را ثبت نمایید
صدور فاکتور رایگان است
اخذ پذیرش از دانشگاهها در تمام مقاطع تحصیلی
معمولاً تعداد دانشجویانی که جهت اخذ پذیرش برای مقطع کارشناسی به کشورهای دیگر مسافرت میکنند از دو مقطع دیگر کمتر می باش،د چون در این حالت رزومه دانش آموز بسیار پایین است ،بنابراین اگر دانش آموزی برای ادامه تحصیل قصد رفتن به دانشگاه خارج از کشور را دارد باید معدل دیپلم و نمرات پیش دانشگاهی و نمره زبان بالایی داشته باشد، البته اگر در همان مقطع دبیرستان موفق به کسب مدال المپیاد دانشجویی و چاپ مقاله علمی شود مسلما راه را برای افزایش پذیرش بسیار هموار نموده است.
تعداد متقاضیاناخذ پذیرش دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد مخصوصاً در سال های اخیر رو به افزایش است. معمولاً بهتر است دانشجویانی که مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه های معتبر در ایران کسب کرده اند به جای درخواست پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های آمریکا، برای پذیرش در مقطع دکترا اقدام کنند زیرا در این صورت شانس بیشتری برای دریافت فاند خواهند داشت. البته باز هم به شرایط دانشجو بستگی دارد، چرا که شاید قصد تغییر رشته و گرایش خود را داشته باشد.
در پذیرش دانشگاه های خارج از کشور برای مقطع دکترا، عامل مهم تنها داشتن مقاله نیست، بلکه معدل مقاطع قبلی و همچنین نمره آزمون تافل و آیلتس نیز مهم است. به طور کلی میتوان گفت که رزومه شخص مورد تقاضا بسیار مهم می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید صفحات زیر را مطالعه بفرمایید.