سه شنبه ۲۹ اسفند ۰۲
ثبت سفارش ورود به سیستم
نماد اعتماد
logo-samandehi
new order
ورود به سیستم
شناسه کاربری(ایمیل): گذرواژه: - فراموشی گذرواژه ؟
محاسبه فوری هزینه ترجمه
شما میتوانید با انتخاب زمینه و زبان ترجمه و وارد نمودن تعداد کلمات متنی که باید ترجمه شود، هزینه و زمان تحویل ترجمه را بدست بیاورید.
زمینه: زبان: تعداد کلمه:
پست الکترونیکی شما :
خبری شد، خبرتان میکنیم !

اصول کلی در اخذ پذیرش

بارها برای ادامه تحصیل در خارج از کشور تلاش کرده اید اما تاکنون موفق نشده اید؟ کافیست متن زیر را مطالعه نمایید...
اخذ پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور و یا به اصطلاح "اپلای کردن" شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد اما برای حصول موفقیت و نتیجه، نیاز به رعایت یک سری اصول کلی در اخذ پذیرش است که چنانچه انجام نشود، هر اندازه هم توان و سابقه علمی بالایی داشته باشید، موفق به دریافت تاییدیه از دانشگاه مورد علاقه خویش نخواهید شد. باید در نظر داشته باشید زمانی که در هر مقطع تحصیلی، درخواستی را به دانشگاهی ارسال می نمایید، همزمان نیز صدها نفر با پیشینیه ای همانند شما، اقدام به این عمل می نمایند، بنابراین آنچه در وجه تمایز و دلیل انتخاب استاد راهنما تاثیر گذار خواهد بود نحوه تنظیم، آماده سازی و ارائه فرم های درخواستی است. از طرفی، نباید خودتان را فریب بدهید و با کپی برداری، جعل و یا ارسال فرمهایی با محتوای دروغین سعی در اخذ پذیرش نمایید، زیرا این فرم ها توسط اساتیدی بررسی خواهند شد که سابقه طولانی در حوزه های علمی_آموزشی داشته و سالانه با سیل اعظیمی از این درخواستها روبرو هستند.


  کافی است در وبسایت ثبت نام و سفارش تایپ یا ترجمه یا چاپ کتاب ثبت نمایید
سفارش آنلاین  
صدور فاکتور رایگان است 

 
اصول کلی در اخذ پذیرش
 
شرایط اخذ پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور چیست؟
اصول کلی در اخذ پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور بطور کلی شامل 6 مرحله است که  چنانچه تکنیکها و جزییات این مراحل بدرستی و با صبر و حوصله رعایت شود، بسیاری از دانشجویان می توانند موفق به دریافت انواع پذیرش (آزاد، بورسیه، فاند یا کمک هزینه تحصیلی) از دانشگاههای خارجی شوند و دیگر نیازی به پرداخت هزینه های هنگفت به موسسات اعزام دانشجو نخواهند داشت:  
 
 مرحله اول_زمان مناسب برای  اقدام به اخذ پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور 
در اکثر مواقع دانشگاهها و یا اساتید، فراخوان برای پذیرش دانشجویان در مقاطع مختلف را در بازه زمانی ثابتی اعلام می نمایند که بر طبق این اصول، بهترین و معمول ترین زمانها برای اخذ پذیرش از دانشگاهها  بصورت زیر است:
ترم پاییزه: که برای شروع باید از زمستان آغاز کنید، تا تیر مدارک خواسته شده برای دریافت دعوت نامه را به دانشگاه بفرستید و نهایتا شروع کلاسها از مهرماه خواهد بود.
ترم زمستانه: که برای شروع باید از بهار آغاز کنید، تا آبان مدارک خواسته شده برای دریافت دعوت نامه را به دانشگاه بفرستید و نهایتا شروع کلاسها از بهمن ماه خواهد بود.
البته خارج از این بازه زمانی نیز قادرید با اساتید تعامل داشته و چنانچه موفق به جلب رضایت آنها شدید، خواهید توانست پذیرش را اخذ نمایید. علاوه بر آن، معمولا سن مناسب جهت اخذ پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور برای داوطلبین کارشناسی ارشد حداکثر 24 سال و برای داوطلبین دکتری حداکثر 30 سال می باشد.
 
مرحله دوم_ بررسی و انتخاب دانشگاهها: 
چنانچه فراخوانی را در رابطه با رشته موردنظرتان نیافتید، میتوانید مستقیما به جستجو و انتخاب دانشگاهها بپردازید. به دنبال دانشگاههایی باشید که علاوه بر ارائه تخصص مورد نظر شما، مورد تایید وزارت علوم نیز باشند. به تبلیغات های پر زرق و برق برخی از سایتها توجه نکنید. ابتدا لیست دانشگاههایی که دارای مقطع تحصیلی موردنظر در رشته دلخواهتان هستند را، در گوگل سرچ کرده و سپس به سایت آنها رفته و کلیه بخشها اعم از تاریخچه، خدمات دانشجویی، خدمات آموزشی، شرایط اخذ پذیرش، گرایش های ارائه داده شده و بویژه بخش Master & Phd vacancy را با حوصله بررسی نمایید تا بعد از کسب اطلاعات کافی و جامع، بهترین آنها را مطابق با اهدافتان انتخاب نمایید. توجه داشته باشید در انتخاب دانشگاهها باید واقع بینانه عمل کنید. هیچ کس بهتر از خود شما با استعداد و قابلیت هایتان آشنایی ندارد، بنابراین بهتر است با خویش روراست بوده و دانشگاهها را بر اساس ویژگی هایتان انتخاب نمایید.
 
مرحله سوم_ پیدا کردن یک استاد راهنما(سوپروایزر) در دانشگاه منتخب:
سخترین بخش اخذ پذیرش، متقاعد ساختن استاد راهنما از دانشگاه منتخبتان است. در برخی از موارد، اساتید راهنما براساس بودجه ای که از طرف دانشگاه برای کار تحقیقاتی دریافت می کنند، مستقیما به اعلام فراخوان و جذب دانشجو می پردازند. در موارد دیگر، درخواست پذیرش مستقیما از طرف سایت دانشگاه اعلام خواهد شد و بصورت آنلاین باید اقدام نمایید، اما گاهی پس از انتخاب دانشگاه یا دانشگاههای موردنظرتان، باید به بررسی هیئت علمی رشته گرایش مورد نظر خویش پرداخته و استادی را که براساس مرور پروفایل، به اهداف و تخصص خویش نزدیکتر دیده اید انتخاب نمایید، سپس قدم بعدی برقراری ارتباط با استاد از طریق ایمیل، تماس تلفنی و یا اسکاپ می باشد که البته مورد آخر بسیار تاثیرگذارتر خواهد بود. به یاد داشته باشید که در حین مکاتبه و یا مکالمه، ابتدا از انگیزه و علاقه تان سخن بگویید و سپس سعی کنید تا از جزییات چگونگی اعطای بورس، هزینه های کمک تحصیلی و یا دستیاری اطلاعات لازم را کسب نمایید. 


  کافی است در وبسایت ثبت نام و سفارش تایپ یا ترجمه یا چاپ کتاب ثبت نمایید
سفارش آنلاین  
صدور فاکتور رایگان است 

 
مرحله چهارم_ آماده سازی مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش:
رزومه:
اثربخش ترین ایتم در پذیرش دانشگاهها، رزومه یک دانشجو است، زیرا در کوتاهترین زمان ممکن و با یک نگاه اجمالی استاد متوجه خواهد شد که شما همان دانشجویی هستید که به دنبالتان است یا خیر؟ این بخش نشان دهنده مجموعه ای از توانایی ها و قابلیت های شما در کلیه عرصه های علمی، کاری، هنری، ورزشی و... است. سعی کنید رزومه را به شکل دسته بندی شده و تیتروار تنظیم کرده و در یک تا نهایت دو صفحه، کلیه موارد را همراستا با رسالت دانشگاه مورد نظرتان نگارش نمایید. اکیدا از دروغ و اغراق بپرهیزید، بویژه که در خصوص ایرانیان این مسئله بسیار بیشتر زیر ذره بین قرار دارد. رزومه را جمله وار ننویسید، مثلا در قسمت Professional membership نگویید "من عضو نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هستم"، بلکه بنویسید "عضو نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی".
 
نگارش انگیزش نامه یا بیان هدف:
در تهیه این قسمت، برخلاف رزومه که بیانگر شرایط حال حاضر شما است، باید بصورت انشایی، طولانی تر و با جزییان به نگارش شرایط گذشته و اهدافتان در آینده، در حداکثر 1 صفحه ونیم بپردازید. با یک گرامر اصولی و native بیان کنید که چه تجربیاتی کسب کرده اید؟ و چگونه؟ هدفتان از ادامه تحصیل وانتخاب دانشگاه موردنظرتان چیست؟ و... 
این امکان وجو دارد تا یک انگیز نامه کلی را برای تمام دانشگاههای مورد انتخابتان تهیه نمایید، اما بهتر این است که برای هر دانشگاهی، براساس ویژگی ها و اهداف دانشگاه و ارتباط آن با اهداف خودتان، متن مجزایی را تهیه نمایید.
 
توصیه نامه اساتید:
سعی کنید از اساتیدی که وجه بین المللی خوبی دارند و یا H_index آنها بالا است و با شما در تعامل و همکاری بوده اند، بخواهید تا توصیه نامه و یا سفارش نامه ای برایتان تنظیم نمایند. برای دانشگاههای کشورهای آمریکا و کانادا در اکثر موارد به 2 تا 3 توصیه نامه نیاز است، اما برای دیگر کشورها 1 توصیه نامه نیز کفایت میکند. این متن باید خلاصه باشد و استاد مورد نظر در رابطه با میزان علاقه، جدیت و یا قابلیت پژوهشی شما صحبت نماید. اگر توصیه نامه برای استاد منتخبی تنظیم شده است بهتر است در سطر اول نام استاد لحاظ گردد در غیر این صورت از تیتر To whom it may belong استفاده گردد.
 
پروپوزال یا طرح پژوهشی: 
پروپوزال شما یعنی موضوعی که می خواهید در رابطه با آن پایان نامه تان را تهیه نمایید. این بخش، از موارد بسیار مهمی است که معمولا دانشجویان اهمیت زیادی به آن نمیدهند، در صورتی که اگر یک طرح تحقیقاتی داشته باشید، استاد راهنما متوجه خواهد شد که شما دانشجویی هستید با توانایی به فعلیت رساندن مسائل علمی. و یا چه بسا ایده شما بسیار کاربردی و منحصر بفرد بوده و موجب شود تا تنها بر همین اساس استاد راهنما شما را جذب نماید.
 
مدرک زبان:
در 90% از دانشگاههای خارج از کشور برای اینکه میزان تسلط شما نسب به زبان انگلیسی مشخص شود، نیازمند به اخذ مدرک IELTS و یا TOEFEL و ارسال آن به اساتید و دانشگاه هستید، ضمن اینکه برای دانشگاه های آلمان نیز نیاز به ارسال مدرک پایه زبان آلمانی است. البته برخی از دانشگاهها تنها به مدرک زبان کفایت نکرده و لازم است تا از طریق تماس تلفنی و یا اسکایپ با استاد راهنما مصاحبه ای داشته باشید. از طرف دیگر، دانشگاههای آمریکا برای اهدای بورسیه به دانشجویان، علاوه بر مدرک زبان، به نمره امتحان هوش GRE نیز نیاز داشته و برای رشته های مدیریت متقاضی مدرک GMAT می باشند. 
 
مرحله پنجم: ترجمه مدارک
پس از اینکه توانستید موفق به متقاعد ساختن استاد راهنما برای پذیرش شوید، جهت انجام پروسه های اداری در دانشگاه و ارسال دعوت نامه برای صدور ویزا، لازم است تا مدارک تحصیلی و شخصی خویش را بصورت رسمی ترجمه نمایید. ترجمه بسیار حساس است، زیرا برخی از کلمات که موهوم هستند باید به درستی، بدون ابهام و رسمی برگردان شوند. 
مدارکی که باید جهت صدور دعوت نامه، ترجمه نمایید: اصل مدارک تحصیلی پیش دانشگاهی، دیپلم، آخرین مدرک تحصیلی(کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکترا) و کلیه ریز نمرات مقاطع تحصیلی.
 
مرحله ششم و نهایی_ تهیه ویزا و بلیط:
راحترین و لذت بخش ترین مرحله برای دانشجویان متقاضی در اخذ پذیرش از دانشگاههای خارجی زمانی است که تمام مراحل با موفقیت طی شده و حال باید چمدانها را بسته و منتظر صدور ویزا و خرید بلیط بمانند. البته در سالهای اخیر، اخذ ویزا از کشورهای آمریکا و انگلیس بسیار دشوار شده است.
 
نهایتا در نظر داشته باشید که موارد گفته شده در بالا، اصول کلی در شرایط اخذ پذیرش دانشگاههای خارج از کشور است، اما شرایط مخصوصی نیز می تواند برای برخی از این ایتم ها براساس هر رشته، نوع دانشگاه و یا قابلیت های فردی دانشجو  وجود داشته باشد. در هر صورت مطمئن باشید حتی اگر معدل خوبی ندارید یا از دانشگاه معتبری فارغ التحصیل نشده اید اما اگر بتوانید تمام مراحل اخذ پذیرش را به ترتیب و اصولی طی نمایید، قادر خواهید بود نظر اساتید و دانشگاهها را جلب کنید، زیرا بسیاری از دانشگاههای خارج از کشور تنها به معدل و مدرک اکتفا نمی کنند و مسائل مهمتری مانند پشتکار و توانایی های دانشجو در اولویت بیشتری قرار دارد.


  کافی است در وبسایت ثبت نام و سفارش تایپ یا ترجمه یا چاپ کتاب ثبت نمایید
سفارش آنلاین  
صدور فاکتور رایگان است 

 
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید صفحات زیر را مطالعه بفرمایید.
تقویت رزومه
تهیه مقالات تخصصی
ترجمه مقاله
ترجمه مدارک رسمی و اداری
 
 
تهیه و تالیف: تیم تولید محتوای ایران تایپیست_ مهسا قبادی 2/10/95 ساعت 14:35 

 

 

مطالعه صفحات زیر پیش نهاد می شود

خدمات دانشجوییخدمات مقاله تقویت رزومه کارهای آزمایشگاهی

سوالات متداول

داشتن رزومه قوی، دانش زبان انگلیسی و راه گرفتن اکسپت

خیر، اما بابت تقویت رزومه در این رابطه مشاوره رایگان داریم به شماره 09197349500


نویسنده: رها موحد تاریخ انتشار: 1398/6/10 تعداد بازدید: 6748 امتیاز از 2 نظر

کلمات کلیدی: اصول کلی در اخذ پذیرش اصول کلی در اخذ پذیرش از دانشگاهها اخذ پذیرش از دانشگاهها بورسیه خارج از کشور

Link: /page/اصول-کلی-در-اخذ-پذیرش-33.html

دیدگاه کاربران

مسعود رستگارفر | 1400-10-1 ساعت 07:55:26 امتیاز :

اطلاعات خوبی ازتون گرفتم. کارام داره خوب پیش میره

زهرا ابوی | 1400-7-26 ساعت 09:00:18 امتیاز :

کارشناساتون راهنماییای لازمو کردن و به کمک شما رزوممو پربار کردم. انشالله اکسپتم میگیرم

ارسال دیدگاه

نام شما :
متیاز شما :
دیدگاه شما :
یا شما روبات هستید؟ :